Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Програма від компанії 3М Success Simplified стартувала 4 березня в Миколаєві

Вперше в Україні стартувала програма від компанії 3М Success Simplified.
провідна цього заходу Анжеліка Ковшар - науковий консультант підрозділу професійної освіти за стоматологічної продукції 3М.
Сертифікований тренер програми Success Simplified.

Як можна домогтися спрощення та стандартизації в клінічній середовищі?
Одним з важливих елементів є вибір і використання високоякісних стоматологічних матеріалів, які забезпечують меншу кількість клінічних етапів і простоту використання.
У цьому контексті 3M може допомогти: одна з основних компетенцій компанії - застосування науки для розробки інноваційних продуктів, які полегшують життя їх користувачів.
Іншим вирішальним фактором є використання відповідних методів і процедур, які гарантують досягнення мети.
Це особливо важливо для непрямих процедур в стоматології, які часто бувають складними і до яких можна підходити по-різному.
Нелегко вирішити, які методи і протоколи найкраще підходять для досягнення бажаних результатів,
3M попросила групу міжнародних експертів визначити необхідні рекомендації та протоколи з найкращої практики.
Це допоможе практикуючим лікарям вирішити, коли і як використовувати будь матеріали і методи для досягнення основної мети сучасної стоматології:
зробити це правильно з першого разу і кожні наступні рази!

Ось коротко про мету програми Success Simplified

4 березня відбулося перший захід Success Simplified в м.Миколаєві.

Цей захід став унікальною можливістю для стоматологів, в ході семінару, отримати рекомендації з найкращої практики для основних етапів у проведенні непрямих реставрацій.
Доктора дуже вдячні за отримані знання, вони отримали колосальний досвід, який з легкістю зможуть застосувати в своїй практиці, що значно спростить їх роботу.