Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Полтаві 19 квітня відбулося навчальний захід "Седация в стоматології"

19 квітня відбулася лекція по роботі з седацией і практичне заняття на Апараті для седації Masterflux Plus компанії Tecno-Gaz. Італійська компанія Tecno-Gaz виробляє медичне і стоматологічне обладнання з 1979 року і по праву займає одну з лідируючих позицій в Європі. Якість автоклавів Tecno-Gaz визнано тисячами професіоналів по всьому світу і вже протягом 10 років відомо в Україні. Устаткування Tecno-Gaz використовується як в медицині та стоматології, так і в ветеринарії, косметології та в будь-якій галузі, де потрібне якісне виконання протоколів стерилізації.

Лекційна частина проходила в Українській Стоматологічної Академії м Полтава. На лекції були присутні як студенти-інтерни так і викладачі з практикуючими лікарями всіх спеціальностей, з різних міст України. Були присутні близько сотні чоловік.

Лекцію і практичне заняття провела дитячий лікар-стоматолог Юлія Миць. Сертифікований фахівець в дитячій стоматології, лікар II категорії з 11-річною практикою. Член Асоціації Дитячої Стоматології України. А також діючий член Академії Дитячої Стоматології України та Європейської Академії Дитячої Стоматології // European Academy of Paediatric Dentist і давно вже працює з апаратом Masterflux Plus.

Практична частина проходила на базі "Професорська стоматологія", де вже можна було поблизу ознайомиться з апаратом для седації Tecno-Gaz Masterflux Plus, придбаним раніше клінікою.

Під час практичної частини лікарі на собі змогли відчути дію і ефективність роботи апарату для седації.

 

1.jpg
2.jpg
7.jpg
8.JPG
9.JPG
10.jpg
18.JPG
17.jpg
19.JPG
3.jpg

 

Продукція для анестезії та седації в нашому каталозі


 

^

 

 

^