Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Відбулася презентація та курс навчання за інноваційною кераміці HeraCeram

Kulzer є однією з провідних стоматологічних компаній в світі, штаб-квартира якої знаходиться в Ханау, Німеччина. Компанія, в якій більше 1500 співробітників в 26 місцях по всьому світу поставляє стоматологам і зубних техніків великий асортимент продуктів, що охоплюють косметичну стоматологію, протезування, пародонтологія та цифрову стоматологію.

Після навчання на зубного техніка, Пітер Брюссінг працював в австралійських і німецьких лабораторіях. У 1985 році закінчив навчання в Штутгарті і отримав ступінь MDT (дозволяє володіти лабораторіями) і протягом 15 років керував лабораторією з шістнадцятьма зубними техніками. Там він розробив особливу техніку і його особиста фішка це кераміка і комбінація технік по RDP, телескопами і имплантами. У 1996 став Головою Департаменту у школі для зубних техніків де також викладав протезування і технічні дисципліни.
З квітня 2009 працює на Heraeus в якості міжнародного тренера і лектора.
15 червня представники компанії Kulzer Péter Rimár і майстер зубний технік MDT Peter Brussing (Germany) відвідали зуботехническую лабораторію Dental Design Lab, Київ.
Ця лабораторія на чолі з її керівником Віктором Ворником, придбала професійний набір кераміки HeraCeram, прагнучи бути на гребені хвилі всіх передових технологій.
16 червня в Навчальному центрі "Медтехніка" в Києві: пр. Перемоги 9/47, відбулася презентація та практична демонстрація - інноваційної кераміки HeraCeram.
Презентацію і практичний курс провів майстер зубний технік MDT Peter Brussing (Germany), також на цій презентації був присутній Регіональний менеджер - по СНД і Східній Європі Péter Rimár.
На презентації були присутні зубні техніки з усієї території України. Під час презентації було розказано про перевагу і можливості інноваційної кераміки HeraCeram. В ході лекції було задано багато питань, викликаних великим інтересом до даної кераміці. Під час практичної демонстрації, яка транслювалася на великому екрані техніки змогли побачити весь процес виготовлення металокерамічної коронки від простого нанесення до нанесення кераміки з використанням спеціальних ефектів. Були розглянуті різні варіанти застосування керамічної маси HeraCeram при виготовленні коронки в залежності від віку пацієнта.


По закінченню заходу техніки змогли оцінити переваги виготовлення металокерамічної коронки із застосуванням інноваційної кераміки HeraCeram. Кожен учасник отримав баночку дентину 20гр кераміки HeraCeram кольору А2 або А3 на вибір і сертифікат.

 

Продукція в нашому онлайн каталозі: