Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Львові, 22 червня відбувся МК «Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей та дорослих».

22 червня в м Львів відбувся семінар на тему «Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей та дорослих». Доступно і легко для сприйняття, знаннями ділилася лектор Олена Венгер - головний лікар клініки «Стедлі», член Асоціації Парадантологов України, член Асоціації Ортодонтів України, сертифікований тренер компанії 3М, сертифікований тренер Swiss Dental Academy.

Семінар був розділений на теоретичну і практичну частини. У першій частині семінару відбувалося обговорення мотивацій пацієнта до регулярного проведення професійної гігієни. Обговорені питання рентабельності процедури, психологічні особливості. Расcмотрен сучасний протокол гігієни порожнини рота. Метод контролю біоплівки, протокол GBT (Guided Biofilm Therapy) компанії EMS.

У другій частині семінару ознайомилися з технологією AIR-FLOW, PERIO-FLOW, PIEZON і тонкощами роботи з ними, складом порошків і показаннями для їх застосування.

На семінарі були присутні лікарі-практики, які вже користуються обладнанням ЕMS, так і ті, які не мали практичного досвіду і прийшли ознайомиться з брендом.

День пройшов в невимушеній, але насиченою інформацією обстановці, учасники отримали безліч корисних навичок і знань. Спасибі лектору, Олені Венгер, за готовність ділитися знаннями і досвідом!

venger22lviv_02.jpg
venger22lviv_05.jpg
venger22lviv_04.jpg
venger22lviv_01.jpg
venger22lviv_10.jpg
venger22lviv_08.jpg
venger22lviv_09.jpg
venger22lviv_07.jpg
venger22lviv_12.jpg
venger22lviv_11.jpg
venger22lviv_03.jpg
venger22lviv_06.jpg