Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Миколаєві 8 червня відбувся МК "Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей і дорослих".

8 червня Миколаїв приймав Венгер Олену - Члена Асоціації пародонтологів України, члена Асоціації Ортодонтів України, сертифікованого тренера компанії 3М, сертифікованого тренера Swiss Dental Academy. Вона представила теоретично-практичний семінар на тему: "Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей і дорослих".

     

В теоретичній частині семінару ознайомилися з протоколом професійної гігієни порожнини рота, сучасними уявленнями про біоплівки і методами боротьби з нею.
Лектор ознайомила всіх учасників з технологією AIR-FLO та PERIO-FLOW EMS: апарати і порошки для повітряно-абразивної поліровки. Вивчили склад порошків, абразивність, порівняльні характеристики, вплив на тверді тканини зуба, реставрації, тканини пародонту. Показання для їх застосування.

У практичній частині, лектор провела демонстрацію професійної гігієни порожнини рота за допомогою технології AIR-FLOW, PERIO-FLOW, PIEZON і наочно продемонструвала всі тонкощі роботи з ними.

Спасибі лектору, Венгер Олені, за цікавий і пізнавальний семінар!

6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg