Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

20 квітня в Ужгороді проведено МК "Можливості керамічних реставрацій. Вініри"

20.04.19 в м.Ужгород відбувся семінар на тему «Можливості керамічних реставрацій. Вініри ». Лектор - Ковшар Ігор Петрович - стоматолог-ортопед, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, доктор філософії, головний лікар багатопрофільної клініки «Катрін-Лайф», провідний ортопед клініки сучасної стоматології «Mr. Smile ».
У першій частині лекції Ігор Петрович продемонстрував різні варіанти положень керамічних реставрацій в просторі, в залежності від вихідної ситуації. Лектор на клин-кейсах показав можливості керамічних реставрацій, а також розповів про протоколах препаровки, ретракції, зняття відбитків, виготовленні провізорній конструкції і фіксації.
У другій практичної частини семінару, стоматологи на індивідуальних моделях отпрепарировали штучний зуб під керамічну реставрацію, виготовили силіконовий шаблон для тимчасової конструкції. Учасники знімали відбитки поліефіром і виготовляли провизорную конструкцію з Protemp 4, також відпрацювали протокол фіксації на RelyX Veneer та RelyX Ultimate.
Ми дякуємо Ігоря Петровича за високий рівень проведеного майстер-класу.

12.jpeg_mod.jpg
15.jpeg_mod.jpg
16.jpeg_mod.jpg
5.jpeg_mod.jpg
18.jpeg_mod.jpg
14.jpeg_mod.jpg
13.jpeg_mod.jpg
8.jpeg_mod.jpg
11.jpeg_mod.jpg
17.jpeg_mod.jpg
7.jpeg_mod.jpg
9.jpeg_mod.jpg
6.jpeg_mod.jpg

^